Batman by Marini: superheld – supertekenaar – superstrip

Batman The Dark Prince Charming by Marini

Op woensdag 15 november verschijnt 'The Dark Prince Charming', een bloedstollend mooie Batman-strip. Iets om naar uit te kijken dus!

Het verhaal gaat als volgt: The Joker heeft een meisje gekidnapt en het is aan Batman om de verdwijning op te lossen. Batman duikt daarvoor in de donkerste krochten van Gotham City. Je leert dus een heel nieuw Gotham kennen. Het wordt een race tegen de tijd om het meisje op te sporen. Bovendien blijken Batman en The Joker een mysterieuze connectie te delen met het ontvoerde meisje en kom je hopelijk te weten welke geheime band Batman, The Joker en het geheimzinnige meisje met elkaar delen. The stakes are high, and for Batman, it’s personal.

Blader hier door de eerste pagina's van deze briljante en filmische Batman-strip.

Batman en batmobiel

De eer en de uitdaging om van deze strip een pareltje te maken, ging naar Enrico Marini, het Italiaanse toptalent achter succesreeksen De Schorpioen en De Adelaars van Rome. Het is voor het eerst dat DC Comics de sleutels van de Batmobiel overhandigde aan een Europese artiest voor de tekeningen en het scenario van een origineel nieuw Batman-verhaal. Het resultaat is werkelijk verbluffend: een nieuw en rijk Batman-epos dat tegelijk klassiek en tijdloos is.

Batman by Marini