De (super)helden in What's Your Number

What's Your Number?
What's Your Number? Maandag 19 november, 20.35

In What's Your Number gaat Ally op zoek naar de ware. Of heeft ze hem al eerder ontmoet? Tijdens haar zoektocht komt ze heel wat ex-vriendjes tegen, die stuk voor stuk een alter ego hebben! De (super)helden in Ally's ex-vriendjes ontdek je hier.

Chris Evans = Captain America

Chris Evans
Chris Evans

Chris Evans is misschien één van de bekendste superhelden in deze film. Sinds 2011 (tevens ook het jaar waarin What's Your Number uitkwam) is Evans deel van het Avengers-team als Captain America.

Chris Pratt = Star-Lord (Peter Quill)

Chris Pratt
Chris Pratt

Ook Guardian of the Galaxy Star-Lord speelt een rol in de film. Daar is hij eerder gekend als Disgusting Donald. Wist je trouwens dat Chris Pratt en hoofdrolspeelster Anna Faris tijdens de opnames getrouwd waren? Het koppel is nu helaas gescheiden.

Zachery Quinto = Spock

Zachery Quinto
Zachery Quinto

"Live long and prosper." Deze wereldberoemde quote komt van ruimtevaartofficier Spock, lid van de Enterprisebemanning in de Star Trek-franchise. Zachery Quinto neemt deze rol op zich in de films Star Trek, Star Trek: Into Darkness en Star Trek: Beyond.

Martin Freeman = Bilbo Baggins

Martin Freeman
Martin Freeman

Naast de sympathieke Britse Simon is Martin Freeman ook gekend als hoofdpersonage Bilbo Baggins in The Hobbit-trilogie, een sequel van de Lord Of The Rings-trilogie. Freeman is ook bekend als dr. James Watson in de BBC-reeks Sherlock.

Anthony Mackie = Falcon

Anthony Mackie
Anthony Mackie

Anthony Mackie staat schouder aan schouder met Chris Evans in de Avangers-reeks, waar hij de superheld Falcon speelt. Falcon heeft gigantische mechanische vleugels, en telepathische krachten waarmee hij met vogels kan communiceren.

Andy Samberg = Jake Peralta

Andy Samberg
Andy Samberg

Brooklyn 99-fans kennen Andy Samberg eerder als Jake Peralta, de politie-inspecteur in het New York City Police Department. Wist je trouwens dat Sandberg samen met Brooklyn 99-ster Chelsea Peretti in de lagere school zat?