De beste films en series zie je het hele jaar door op ZES

Blindspot - Gotham - Supergirl

Ook in 2019 krijg je op ZES het hele jaar door het allerstrafste uit de USA: de beste films en series all day. Verwacht je aan gloednieuwe afleveringen tijdens de Supermaand, nieuwe misdaadreeksen en de gekende filmcocktail van blockbusters, klassiekers en actiefilms.

Dikke fun voor de seriekijkers, want zij krijgen gloednieuwe afleveringen van de topseries BlindspotThe Blacklist en Blue Bloods voorgeschoteld.

Naast de gekende successen starten ook twee nieuwe misdaadreeksen: het komische Rush Hour en dramatische Animal Kingdom. Bingewatchen doen we nog steeds in het weekend. Met popcorn in de zetel voor crime-marathons van o.a. NCISNCIS LA en Hawaii Five-O.

Ook dit jaar brengt ZES een overzicht van alle highlights en kippenvelmomenten uit de prestigieuze awardshow van de OSCARS©. In opbouw naar de spannende uitreiking staan er een week lang films op het menu die ooit één of meerdere OSCARS© in de wacht wisten te slepen. Naast die bekroonde films serveert ZES wekelijks de gekende filmcocktail van blockbusters, klassiekers en actiefilms. Topfilms als Pearl Harbor, Pacific Rim, When Harry met Sally en Clash of the Titans zijn er maar enkele van.

En verder mag je je verwachten aan een Supermaand. Superheroes én Supernatural, elke dag, een hele maand lang. In de spotlight staan gloednieuwe afleveringen van Supergirl, Legends of Tomorrow, Supernatural en Gotham. Maar ook toppers als The Conjuring, Green Lantern, Superman Returns en Catwoman.