Dit is het najaar van ZES

Dit najaar op ZES: Supergirl, Legends of Tomorrow, The Blacklist en Hawaii Five-O

Het najaar van ZES is er één vol actie en spanning, want the usual suspects tekenen opnieuw present.

Hawaii Five-O
Hawaii Five-O

In september flitst Supergirl voorbij in het nieuwe, derde seizoen en nieuwe afleveringen van Legends of Tomorrow maken vanaf november hun opwachting. Ook de nieuwe seizoenen van The Blacklist en Hawaii Five-O komen er later dit najaar aan. 

ZES richt dit najaar ook zijn schijnwerpers opnieuw op The Emmy Awards en zal, net zoals vorig jaar, de hoogtepunten van de uitreiking op maandag 17 september uitzenden.

Annabelle
Annabelle

Bovendien pakt ZES opnieuw uit met enkele spannende filmthema’s. De maand september staat telkens op maandag in het teken van bloedstollende disaster movies. En in de herfstvakantie wordt het weer bibberen en beven met een reeks huiveringwekkende Halloweenfilms: zo staan o.a. de premières van Annabelle, Wolves at the Door en The Apparition op het programma. No tricks, just treats!

NRJ
NRJ Hit Music Only

Op maandag 3 september gaat NRJ on air en bijt radiomaakster Kim Muylaert live de spits af bij ZES om 6 uur. NRJ staat voor "hit music only". Enkel de hitmuziek van nu, voor een nieuwe generatie Vlaamse jongeren, zal te horen zijn op deze frisse zender gemaakt door jong en nieuw radiotalent. Ze zorgen voor bruisende radio en een dagelijkse portie hits. NRJ is dagelijks te volgen op ZES en te beluisteren via FM, online via nrj.be/nl en later ook via DAB+.

Voor jouw dagelijkse portie Amerikaanse series, sitcoms en films moet je nog steeds bij ZES zijn. Volg ZES op Facebook en mis geen enkel nieuwtje over jouw favoriete programma.