Enjoy the holidays bij ZES!

Ook tijdens 'the most wonderful time of the year' heeft ZES enkele leuke kerstfilms voor je in petto. Hieronder vind je een overzicht van de ho-ho-heerlijk gezellige films. Neem er een dekentje bij, schenk jezelf een warme chocolademelk en marshmellows en geniet!

Elf

Kerstavond (maandag 24/12), 20.35

Nadat hij als baby in het weeshuis in de zak met cadeautjes is gekropen, wordt Buddy (Will Ferrell) door de Kerstman geadopteerd en opgevoed tussen de elfjes op de Noordpool. Jaren later zorgt de inmiddels volwassen man voor problemen (onder andere door zijn lengte) tussen de andere elfen. Hij ontdekt dat hij geen echte elf is en besluit terug te gaan naar New York om zijn echte vader te zoeken. Daar kijkt iedereen hem raar aan, omdat hij zich totaal anders gedraagt en niemand hem gelooft als hij vertelt waar hij vandaan komt, vooral zijn vader niet...

ELF

Jack Frost

Kerstdag (dinsdag 25/12), 20.35

Jack Frost (Michael Keaton) is een zanger die vaak van huis is. Hierdoor kan hij niet veel tijd besteden aan zijn zoontje Charlie, ondanks dat ze veel van elkaar houden. Wanneer Jack sterft in een auto-ongeluk, verandert Charlie in een treurige jongen, maar dan keert Jack terug als sneeuwman.

JACK FROST

Yours, Mine & Ours

Tweede Kerstdag (woendag 26/12, 20.35)

Een kustwachter (Dennis Quaid) en een ontwerpster van handtassen worden verliefd en besluiten te gaan trouwen. Haar 10 kinderen en zijn 8 kinderen zijn hier niet bepaald blij mee. Zij proberen het huwelijk met alle macht te saboteren.

YOURS, MINE & OURS

Monsters University

Zondag 30/12, 17.00

Mike Wazowski en James P. Sullivan zijn een onafscheidelijk duo, maar dat is niet altijd zo geweest. In Monsters University komen we te weten hoe de twee beste vrienden elkaar leerden kennen: op de universiteit.

MONSTERS UNIVERSITY

Pink Panther

Oudejaarsavond (maandag 31/12), 20.35

Inspecteur Jacques Clouseau (Steve Martin) wordt opgezadeld met de moord op een bekende voetbalcoach. Een ongeluk komt echter zelden alleen: ook de wereldberoemde diamant Pink Panther wordt gestolen. Wat hebben deze twee zaken met elkaar te maken?

PINK PANTER

Joe Versus The Volcano

Nieuwjaarsdag (dinsdag 1/01), 20.35

In eerste instantie lijdt Joe (Tom Hanks) onder een verschrikkelijke baas, een te klein kantoor en smerige koffie. Na een bezoek aan de arts verandert zijn leven. Dat brengt hem er toe om - samen met Patricia - een wereldreis te ondernemen, die tenslotte zal moeten eindigen met een enorme sprong in een onvervalste vulkaan.

JOE VERSUS THE VOLCANO

Happy Feet

Woensdag 2/01, 20.35

De keizerspinguĂŻns op Antarctica zingen elk hun eigen lied om partners aan te trekken. Helaas is Mumble, de zoon van Memphis en Norma Jean, ene hele slechte zanger. Dit probeert hij echter te compenseren met zijn uitzonderlijke tapdans-kwaliteiten.

HAPPY FEET

Be Cool

Zondag 6/01, 20.35

Als Chili Palmer (John Travolta) besluit zijn geluk te beproeven in de muziekindustrie papt hij daarvoor aan met de verleidelijke weduwe (Uma Thurman) van een onlangs vermoorde platenbaas. Hij kaapt de mooie zangeres Linda Moon weg bij de concurrent en ontdekt dat er achter de mooie schermen van de muziekwereld heel wat valse noten gezongen worden.

BE COOL