Nieuwe afleveringen van Supergirl en Hawaii Five-O dit voorjaar op ZES

voorjaar 2021 ZES

Het voorjaar van ZES belooft weer straf te worden met topreeksen en iconische films van Amerikaanse bodem. USA, all day!

Vanaf 4 januari kan je de gloednieuwe realityseries ‘Pawn Stars’ en ‘Storage Wars’ en de spannende show ‘Ultimate Tag’ volgen op ZES.

Pawn Stars

De Gold & Silver Pawn Shop in Las Vegas is een pandjeshuis van de familie Harrison. Dagelijks krijgen ze de meest uiteenlopende voorwerpen over de toonbank: van alledaags tot historische pareltjes. Aan de Harrisons om hun waarde te bepalen en -de vaak verrrasende- verhalen achter de voorwerpen te ontrafelen.

Pawn Shop, vanaf maandag 4 januari om 20u35.

Storage wars

In Storage Wars worden vergeten opslagboxen geveild aan professionele kopers. Ze krijgen slechts enkele minuten de tijd om een snelle blik te werpen op de inhoud van de box en dan kan het bieden beginnen. Na de veiling wordt de inhoud van de box bekend gemaakt. Gaan ze naar huis met een schat? Of hebben ze net enorm verlies geleden?

Storage Wars, vanaf maandag 4 januari om 21u25.

ultimate tag

Ultimate Tag is waarschijnlijk dé allerspannendste spelvariant van het oerklassieke ‘tikkertje’.  De deelnemers moeten doorheen een ingewikkeld hindernissenparcour hollen terwijl ze achternagezeten worden door professionele tikkers.

Ultimate Tag, vanaf maandag 4 januari om 22u20.

Onze favoriete superheldin zien we weer terug in het 5de seizoen van Supergirl

Drie spannende afleveringen van Supergirl, vanaf woensdag 6 januari om 20u35.

Ook het Hawaii Five-O team staat weer klaar om de misdaad te bestrijden en ze krijgen dit achtste seizoen extra versterking.

Vier afleveringen van Hawaii Five-O, vanaf donderdag 7 januari om 20u35.

parker

Opletten geblazen: vrijdag is Dynamite Day op ZES! Iedere week bombarderen we je met de spannendste actiefilms waarbij het testosteron van het scherm spat.

Starten doen we met Parker, waarin Jason Statham in de rol kruipt van een koelbloedige crimineel die maar op één ding uit is: wraak. 

Parker, vrijdag 8 januari om 20u35.

hollywood night

Zondagavond blijft je vaste afspraak met de grootste sterren in een dubbele portie film tijdens onze Hollywood Night

The Lord Of The Rings: The Two Towers, zondag 10 januari om 20u35.

Cocktail, zondag 10 januari om 23u50.

Voor jouw dagelijkse portie Amerikaanse series, sitcoms en films zit je ook in 2021 goed bij ZES. 

Volg ons op Facebook en mis geen enkel nieuwtje over jouw favoriete programma.