Ontdek het najaar van ZES

Het najaar van ZES

Dit najaar heeft ZES een hoop nieuwe superhelden voor jou in petto.

Supergirl
Supergirl

Vanaf eind september flitst Supergirl opnieuw voorbij in het tweede seizoen. De Amerikaanse televisieserie DC's Legends of Tomorrow maakt vanaf november zijn opwachting. De reeks is ontstaan uit de superheldenseries Arrow en The Flash en draait rond de avonturen van tijdreiziger Rip Hunter die de strijd aangaat met de onsterfelijke schurk Vandal Savage. Superhelden à volonté dus. 

CSI: Cyber
CSI: Cyber

Op 6 oktober vieren we de eerste verjaardag van ZES met de komst van het gloednieuwe CSI: Cyber, een spin-off van CSI. Vanaf komende winter zullen ook de nieuwe afleveringen van The Blacklist te zien zijn.

Voor jouw dagelijkse portie Amerikaanse series, sitcoms en films moet je dus bij ZES zijn. Op maandag zullen we nog steeds de beste blockbusters uitzenden en op dinsdag passeren classics de revue. Woensdagavond staat voor family night, dé garantie op een gezellig avondje met het hele gezin. Op donderdag is het nog steeds oppassen geblazen, want dan maakt ZES je beeldbuis onveilig met de meest explosieve actiefilms en thrillers. Vrijdagavond is het tijd om je neer te ploffen in de zetel voor marathonuitzendingen van absolute topseries.

DC's Legends of Tomorrow
DC's Legends of Tomorrow

Op zaterdag is het bingewatchen geblazen met de beste crime reeksen. Double trouble op zondag: eerst vliegen de superkrachten van Supergirl en DC's Legends of Tomorrow in het rond, daarna is het fun met de sappigste sitcoms.

De exacte uitzendinfo volgt zeer binnenkort. Volg ZES op Facebook en mis geen enkel nieuwtje over jouw favoriete programma.