Ontdek het najaar van ZES

Najaar 2019 op ZES

Ook in het najaar van 2019 krijg je op ZES het allerstrafste uit de USA te zien: de beste films en series - nog steeds all day. Verwacht je ook aan gloednieuwe afleveringen van je favoriete series, een reeks huiveringwekkende Halloweenfilms en niet te vergeten: het spektakelworstelen.

Blindspot

September start meteen goed met nieuwe afleveringen van de topreeks Scorpion. Ook in het derde seizoen lost O'Brien samen met zijn geniale vrienden complexe problemen op en redden ze zo talloze levens. Maar dat is niet de enige steengoede serie die ZES dit najaar te bieden heeft, want ook MacGyver is terug met nieuwe afleveringen. In oktober komen de vindingrijke ex-spion genaamd Angus MacGyver en zijn team terug naar het kleine scherm. MacGyver gebruikt zijn wetenschappelijke kennis en inventiviteit om uit allerlei haast uitzichtloze situaties te ontkomen. Later, in december, is het nieuwe seizoen van Blindspot te zien waarin Jane en het team van de FBI de gevaarlijkste criminelen op de hielen zitten.

ZES zet in september ook Indiana Jones in de spotlights. Vier woensdagen lang haalt Harrison Ford zijn hoed en zweep van onder het stof: Raiders of the Lost Ark, Indiana Jones and the Temple of Doom, Indiana Jones and the Last Crusade en Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull passeren de revue. 

Annabelle

Traditiegetrouw staat ZES tijdens de herstvakantie helemaal in het teken van Halloween. Ook dit jaar trakteren we je de hele week lang op creepy horrorfilms om alvast in Halloweenstemming te komen. No tricks, all treats! Dat wordt weer bibberen en beven met titels als Wolves at the DoorThe Conjuring en Annabelle

WWE Raw en Smackdown zijn ondertussen al oudgedienden op ZES, maar zijn daarom niet minder geliefd. Het spektakelworstelen met een erg hoog USA-gehalte blijft een vaste waarde op woensdagavond.

Naar jaarlijkse gewoonte zet ZES dit najaar ook de meest uitzonderlijke televisieprestaties in the picture tijdens een uitgebreide samenvatting van 71ste editie van The Emmy Awards. Een avond vol glitter en glamour in ware USA-stijl!

Emmy Awards

Voor jouw dagelijkse portie Amerikaanse series, sitcoms en films moet je nog steeds bij ZES zijn. Volg ZES op Facebook en mis geen enkel nieuwtje over jouw favoriete programma.