ZES doopt april om tot supermaand met de stoerste superhelden

In april wordt ZES omgedoopt tot superzender. Onder het motto “superveel superheroes” krijg je de hele maand lang de stoerste superhelden –en heldinnen te zien én kan je elke dag afstemmen op ZES voor de beste superheldenfilms en -series.

De maand wordt afgetrapt op 1 april (neen, dit is geen mopje) door detective James Gordon in het nieuwe seizoen van Gotham. De inwoners van Gotham City krijgen opnieuw te maken met heel wat superschurken het derde seizoen. James Gordon blijft strijden tegen de criminaliteit. Op dinsdag vechten de broers Sam en Dean in het nieuwe seizoen van Supernatural zoals gebruikelijk met weerwolven en zwartogige demonen die zich op aarde verschuilen. De monsterjacht gaat dus gewoon door in het elfde seizoen. 

Elke woensdagavond van april staat er een spannende superheldenfilm op het programma. De eerste superheldin van de maand is zeker geen katje om zonder handschoenen aan te pakken! Als Catwoman is Halle Berry geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Met haar negen levens komt ze altijd op haar pootjes terecht.

Donderdagavond is het de beurt aan de Legends of Tomorrow om de avond te vullen. In het nieuwe, derde seizoen van de serie reizen de Legends door de tijd om de bad guys te pakken te krijgen. Vrijdag staan Clark Kent en Lois Lane paraat in Smallville. De jonge Clark wordt stilaan klaargestoomd om zijn rol als Superman in te vullen en neemt het tegen allerlei kwaad op.

Ook in het weekend blijft ZES dé superzender. Zaterdag is het namelijk de beurt aan een erg straffe madam: Supergirl. Het nichtje van Superman kan perfect haar mannetje staan en toont dat ook in het vierde seizoen van de reeks. Geen kwaad is te groot voor deze powerchick. Zondag schakelen we eventjes over naar de supernatural vibes met elke zondagavond een spannende film. Op zondag 7 april staat er meteen een bloedstollende première op het menu, namelijk die van The Conjuring.

Volg ZES op Facebook en mis geen enkel nieuwtje over jouw favoriete programma.